هزینه مسافرت به استانبول ترکیه

هزینه سفر به استانبول ترکیه – مقصد محبوب ایرانیان

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

طبق آمارهایی که در سال ۲۰۱۷ در حوزه گردشگری به دست آمده، ترکیه در لیست ده کشور محبوب برای گردشگران قرار دارد. جالب است بدانید رتبه این کشور از کشورهایی همچون مکزیک، انگلستان و آمریکا نیز بالاتر بوده و با حدود ۴۰ میلیون گردشگر در سال بعد از کشورهای فرانسه، اسپانیا، آمریکا، چین و ایتالیا در رده ششمین کانون کردشگری جهان جای خوش کرده است.

تعجبی نیست که این کشور را محبوب ترین مقصد سفر در میان ایرانیان نیز بدانیم. به خصوص وقتی که به عوامل مهمی همچون همسایگی این کشور با ایران و عدم نیاز به دریافت ویزای ترکیه از جانب مسافران فکر می کنیم این قضیه منطقی تر به نظر می رسد. شهرهای مختلف این کشور همچون استانبول، به تنهایی جاذبه های متنوعی دارند که باعث می شوند مسافران ایرانی این کشور را به عنوان مقصد سفر تفریحی خود انتخاب کنند. در این مطلب قصد داریم همه چیز را در مورد هزینه سفر به استانبول ترکیه برای شما بگوییم.

 

ترکیه در لیست ده کشور محبوب برای گردشگران

 

هزینه سفر به استانبول شامل چه مواردی است؟

بدیهیست که سفر به هر مقصدی یک سری هزینه های اساسی و اصلی دارد و هزینه های دیگری نیز وجود دارد که گزینه های اضافی سفر هستند. در ادامه به هر کدام از این موارد اشاره می کنیم. در این مطلب راهکارهایی برای کاهش هر بخش از هزینه ها ارائه شده است. به طور کلی هزینه سفر به شهر استانبول ترکیه به چند دسته تقسیم می شود:

  • هزینه دریافت ویزای ترکیه و هزینه بلیط هواپیما
  • هزینه هتل و محل اقامت
  • خورد و خوراک
  • قیمت حمل و نقل داخل شهری
  • بازدید از جاذبه های گردشگری و استفاده از امکانات تفریحی

 

هزینه ویزا و بلیط هواپیما

همانطور که به آن اشاره کردیم نیازی نیست هزینه ای بابت دریافت هزینه ویزا برای سفر به ترکیه بپردازید. در این میان اگر مایلید بدانید برای سفر به کدام کشورها نیازی به دریافت ویزا ندارید و می توانید تنها با پاسپورت ایران به راحتی به این کشورها سفر کنید، مقاله کشورهای بدون ویزا با پاسپورت ایران را بخوانید.

 

هزینه ویزا و بلیط هواپیما

 

 

البته به یاد داشته باشید که باید هزینه هایی همچون عوارض خروج از کشور، هزینه های عوارض شهرداری، تعرفه صدور گذرنامه و هزینه دفاتر پلیس بعلاوه ده و دیگر هزینه های مشابه را نیز در نظر بگیرید. البته این موارد بسیار اندک هستند.

اما می رسیم به بحث قیمت بلیط هواپیمای استانبول و چگونگی تهیه بلیط هواپیما. در این جا ما چند پیشنهاد برای شما داریم تا بتوانید هزینه سفر خود را کاهش دهید.

مهمترین نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که بلیط هواپیمای خود را به شکل دو طرفه رزرو کنید، با اینکار هزینه سفر شما تا حد زیادی کاهش پیدا می کند. از طرفی زمان هایی از سال وجود دارند که از نظر اقتصادی بهترین زمان برای سفر به ترکیه محسوب می شوند. در این زمان علاوه بر اینکه هزینه های خرید و اقامت شما کاهش می یابند، می توانید بلیط هواپیمای خود را با قیمت مناسبی تهیه کنید. آخرین نکته برای خرید بلیط ارزان قیمت هواپیما نیز استفاده از بلیط چارتری است.

 

هزینه خورد و خوراک (قیمت حدودی غذا و مواد غذایی)

در یک سفر چند روزه هیچ اشکالی ندارد که طعم جذاب غذاهای خیابانی را نیز تجربه کنید. غذاهای خیابانی هر کشور و هر شهر نه تنها مخصوص آن منطقه است، بلکه از قیمت بسیار خوبی نیز برخوردار است. کیفیت غذاهای خیابانی کشور ترکیه و شهر استانبول از کیفیت بسیار خوبی هم برخوردار است. شما می توانید یک غذای خیابانی که با گوشت یا ماهی تهیه شده است را با هزینه ای کم خریداری کنید.

 

هزینه خورد و خوراک (قیمت حدودی غذا و مواد غذایی)

 

اگر قرار باشد تمام وعده های غذایی خود را در رستوران های استانبول بگذرانید ممکن است هزینه های شما تا حد زیادی افزایش یابد. رستوران های لوکس و اقتصادی زیادی در شهر استانبول وجود دارند که غذاهای باکیفیتی به مشتریان ارائه می دهند. استفاده از غذاهای خیابانی، فست فودهای معمولی و استفاده از فودکورت های اماکن گردشگری می توانند پیشنهاد خوبی برای ایجاد تجربه ای لذت بخش و البته کاهش هزینه خورد و خوراک باشند.

در صورتی که قصد دارید در رستوران های ارزان قیمت غذا میل کنید باید در حدود ۲۰ الی ۳۰ لیر هزینه کنید. هر وعده غذا در رستوران های معمولی حدود ۵۰ الی ۱۰ لیر و در رستوران های لوکس از ۱۰۰ لیر به بالاست.

 

قیمت وسایل حمل و نقل داخل شهری

در شهر استانبول برای جابجایی در داخل شهر می توانید از تاکسی، اتوبوس های سریع السیر، مترو، تراموا و ون های مسافربر استفاده کنید. اکثر نقاط شهر توسط وسایل حمل و نقل عمومی پوشش داده شده اند و نگرانی از این بابت نخواهید داشت.

کرایه تاکسی ممکن است کمی زیاد باشد، اما استفاده از اتوبوس های سریع السیر، مترو، تراموا و به خصوص ون می تواند اقتصادی ترین گزینه برای سفرهای داخلی شهری باشد.

 

قیمت وسایل حمل و نقل داخل شهری

 

هزینه های اقامت و هتل

هزینه اقامت در هتل های چند ستاره و گران قیمت می تواند کمی آزاردهنده باشد، اما در صورتی که از هتل هایی با تعداد ستاره کم استفاده کنید و یا از هاستل های شخصی استفاده کنید هزینه های خود را تا حد زیادی کاهش می دهید.

هزینه اقامت در هتل های یک ستاره چیزی در حدود ۱۰۰ تا ۲۵۰ لیر و در هتل های دوستاره بین ۱۵۰ تا ۳۰۰ لیتر است. با احتساب قیمت لیر در زمان سفر خود می توانید متوسط هزینه های یک سفر معمولی را حساب کنید. در صورتی که انتخاب شما هتل های ۴ ستاره و ۵ ستاره باشد، باید حدود هزینه ۴۰۰ تا ۱۸۰۰ لیری برای اقامت خود در نظر بگیرید.

 

هزینه بازدید از جاذبه های گردشگری و استفاده از امکانات تفریحی

اولین نکته و مهمترین نکته برای کاهش هزینه های استفاده از مکان های تفریحی، خرید استانبول کارت است. هزینه ورود به مکان های دیدنی استانبول چندان زیاد نیستند، اما ممکن است مکان های تفریحی لوکس کمی خرج روی دستتان بگذارند. برای بازدید از جاذبه های مشهوری همچون ایاصوفیه، کاخ توپاکپی و کاخ دولمه باغچه تنها ۴۰ لیر هزینه نیاز است، اما برای بازدید از جاذبه هایی همچون آکواریوم تورکوآ زو باید حدود ۱۳۰ لیر هزینه کنید. بازدید از مسجد سلطان احمد نیز رایگان است.

در مجموع هزینه سفر به ترکیه و شهر استانبول نسبت به بسیاری از شهرهای خارجی دیگر اندک است و اگر جاذبه های سفر به این شهر را در نظر بگیریم، استانبول به واقع مقصد مناسبی برای سفر خارجی محسوب می شود. شاید به همین دلیل است که سفرهای زیادی به این شهر انجام می پذیرد.

نظرات

همیشه برام سوال بوده که مردم چرا اینقدر میرن ترکیه؟ البته ترکیه بسیار کشور زیبایی هست ولی وقتی هنوز مشهورترین و جذاب ترین شهرهای کشور خودمون رو ندیدیم چرا میریم ترکیه؟ طرف مثلا مسجد نصیرالملک رو تاحالا عکس هاش رو هم ندیده بعد چنان برات راجع به کاخ های استانبول حرف میزنه که انگار خودش ساختشون

دوستمون به نکته خوبی اشاره کردن اما اگر کاخ های استانبول رو می دیدن متوجه میشدن که واقعا ترکیه ارزش سفر داره. نکته بعدی اینه که بیشتر مردم برای تفریح هایی که در ایران نمی تونن تجربه کنند میرن ترکیه مگرنه نمیرن جاذبه های گردشگری ترکیه و استانبول رو ببین. یا خرید یا عشق و حال. فقط همین